Vajina Daraltma Ameliyatı Vajinoplasti

Vajina Daraltma Ameliyatı
Vajina daraltma ( vajinoplasti ) operasyonu tanımlamadan önce şunu söylemek lazım : Seksüel aktif kadınlarda doğumsal veya yoğun cinsel yaşam, normal doğum, kilo alıp vermek gibi öncül sebeplerle ortaya çıkan vajinal genişlemelerde yapılan cerrahi müdahaleye vajina daraltma ameliyatı veya vajinoplasti denir. 

*** Vajina Daraltma Fiyat Listesini WhatsApp'tan isteyin ***  ( kişiler listesine kaydetmeniz gerekmez - gizli kalır )

Vajina Daraltma Yorumlarından Şunu Okuyun birde şu yorumu okuyun tıklayarak, yada binlerce yorum okumak için şuna tıklayın : vajina daraltma yorumları ebasko forum

Vajina genişlemesi bayanlarda sıklıkla ;
  1. Cinsel haz yetersizliği ( erkek cinsel organını yeterince hissedememe ) ve genelde orgazm kaybı ,
  2. İlişki esnasında aşırı ıslaklık, kayganlık ve vajinaya hava girişi çıkışına bağlı adeta gaz çıkartmaya benzer rahatsız edici sesler,
  3. Sık tekrarlayan vajinal enfeksiyonlar ve başa çıkılamayan kötü koku,
  4. Çare bulunamayan akıntılardan dolayı sürekli pet kullanma ihtiyacı ve sık sık çamaşır değiştirme zorunluluğu,
  5. Uzun süreden beri devam eden vajina genişleme durumlarında idrar torbasının ( mesane ) genişlemiş vajinal kanala sarkmasından dolayı gülme, öksürme gibi karın içi basıncı arttıran durumlarda idrar kaçırma sorunu
gibi sonuçlara yol açabilir.


Genital bölge daraltma :
Geniş anlamda düşünüldüğünde genital dudaklarıda kapsayan kombine bir ameliyat olarak isimlendirilebilir ama dar anlamda vajina daraltma ameliyatını ifade etmektedir. Bir diğer anlatımla vajinoplasti ameliyatlarının halk dilindeki söylemidir. Cerrahi olarak vajina cinsel ilişkide karşı cins organına temas edilen tüm yüzey anlamında boydan boya daraltılabilir. Genital bölge daraltma fiyatı : Ameliyatı yapan jinekolog tarafınca belirlenir, enflasyon ve piyasa şartlarına göre aylık güncellenebilir. Daraltma ücreti nakit, havale veya kredi kartı ile ödenebilir. Genital bölge daraltma fiyat listesi için aşağıdaki WhatsApp linkine tıklayınız.

** Ücretsiz Görüşme ve Ücretsiz Muayene Randevusu Almak için Tıklayın **

Ayrıca erkekler içinde cinsel ilişki kalitesinde belirgin düşüklük yaşanmasına bağlı şikayetler ortaya çıkabilir. Vajina daraltma ameliyatı yaptıranlar veya yaptırmayı planlayanların yorumlarını okumak ve onlarla yazışmak işinize yarayabilir, bu konuda bağımsız anonim bloglardan vajina daraltma ameliyatı yorumları linkini tavsiye edebiliriz, yazının altında bulabilirsiniz. Tıkladığınızda bizimle alakası olmayan farklı bir site açılır.

*** Vajina Daraltma Fiyat Listesini WhatsApp'tan isteyin ***  ( kişiler listesine kaydetmeniz gerekmez - gizli kalır )

Vajina Daraltma Yorumları



======

Op. Dr. Turgay Karakaya'ya vajina daraltma hakkında soru sor veya cepten ara : WhatsApp 0532 221 3007 , Hakkında yazılan yorumları oku , ebasko forumlarda geçen yorumlar bak , adresini haritada gör , muayenehanesini ara : 0212 227 5519
======

** Ücretsiz Görüşme ve Ücretsiz Muayene Randevusu Almak için Tıklayın **


Vajina daraltma ameliyatı kimlere yapılabilir ?

Vajinoplasti ameliyatlarının sadece doğurmuş kadınlara yapılabildiği , henüz doğum yapmamış bir kadına uygulandığında normal doğumda sorun yaşanacağı gibi söylentiler doğru değildir. Reşit (18+) olan her bayan evli veya bekar farketmez yukarıdaki şikayetleri yaşıyorsa vajina daraltma ameliyatı yaptırabilir. Vajinoplasti ameliyatından sonra normal doğum yapılabilir, engel teşkil etmez.

Vajina daraltma ameliyat fiyatları : Vajinoplasti ücretleri işlemi yapan jinekolog tarafınca belirlenir. Ameliyat öncesi randevu alırken jinekolog veya asistanından aldığınız vajina daraltma ücretlendirme listesi randevuye geldiğinizde aynen geçerli olur ek masraf ilave olmaz. Fiyat listesi almak için aşağıdaki WhatsApp linkine tıklayınız.

*** Vajina Daraltma Fiyat Listesini WhatsApp'tan isteyin ***  ( kişiler listesine kaydetmeniz gerekmez - gizli kalır )

Vajina Daraltma Yorumları



Cerrahi vajina daraltma ameliyatı özet bilgi

  1. Lokal anestezi ile yapılır ( sadece vajina uyuşturulur, ağrı veya acı hissedilmez, bilinç açık olur, ameliyattan sonra hasta yürüyerek normal hayatına aynı gün döner ).
  2. Vajinoplasti ameliyatı yaklaşık 30 - 40 dakika sürer.
  3. Çalışma hayatını kısıtlamaz, aynı gün bile iş başı yapılabilir.
  4. Toplam iyileşme 1 ay sürer. (İlişkiye girmek için 1 ay beklenmelidir )
  5. Yapılan ameliyatın etkisi yaşam boyu devam eder, belli bir süre sonra vajinada gevşeme olmaz.
  6. Ameliyatta vajinada boydan boya genişleyen kısımlar cerahi olarak alınarak kalıcı daraltma sağlanır.
  7. Vajina daraltma ameliyatı iyileştikten sonra dikiş izleri silinir ve iz kalmaz. Böyle bir ameliyat geçirdiğiniz ileri dönem muayenelerinizde genellikle anlaşılmaz.
  8. Cerrahi vajina daraltma ameliyatı vajina içinde his kaybına yol açmaz
*** Vajina Daraltma Fiyat Listesini WhatsApp'tan isteyin ***  ( kişiler listesine kaydetmeniz gerekmez - gizli kalır )


Vajina daraltma ameliyatının nasıl yapıldığı ve safhaları

  1. Hastanın jinekolojik muayenesi, vajina genişlemesinin tespiti, basınç ölçümleri ve genel değerlendirme. 
  2. Aynı seansta ameliyat kararı verilirse vajina mukozasında işlem yapılacak bölgelere lokal anestezik ilaç zerkedilmesi
  3. Birkaç dakika bekleyerek vajinanın uyuşmasından acısız ağrısız operasyon yapılacağından emin olunması
  4. Muayene esnasında tespit edilen vajinal dokunun alınması ve ameliyat kesilerinin ince ameliyat iplikleri ile iz bırakmayacak şekilde dikilmesi
  5. Yaklaşık 30 - 40 dakika süren ameliyattan sonra hastanın yürüyerek işine veya evine gitmesi.

Vajina daraltma ameliyatı sonrası aynı gün iş hayatına devam edebilirsiniz veya seyahat edebilirsiniz. Toplam iyileşme yaklaşık 30 gün sürer, sonrasında cinsel ilişkiye girilebilir. Genellikle hastalar ameliyattan 1 ay sonra kontrole çağırılır.

*** Vajina Daraltma Fiyat Listesini WhatsApp'tan isteyin ***  ( kişiler listesine kaydetmeniz gerekmez - gizli kalır )

Vajina Daraltma Yorumları

Vajinoplasti ameliyatı : Cerrahi vajina daraltma ameliyatının teknik adına vajinoplasti denir. Lokal anestezi ile yarım saat sürer. Vajina cinsel ilişkide temas eden bölgesi boydan boya daraltılabilir. Vajinoplasti ameliyatı fiyat : jinekoloğun kendi belirlediği ve hastaya randevu esnasında bildirdiği ücret seviyesi uygulanır. Kredi kartı, nakit veya havale ile ödeme yapılabilir.

Lazerle vajina daraltma işlemi ile Cerrahi vajina daraltma ameliyatının karşılaştırılması

Lazerle vajina daraltma ameliyatında vajina içine lazer probu yerleştirilir ve devre açıldığında vajina dokusunda hücre düzeyinde yanıklar oluşur, yanıklar vajinada büzüşmeye yani daraltmaya yol açar, cerrahi ameliyat metoduna göre daha kısa süren bir işlem olmakla birlikte yanıklara bağlı his kaybı, vajinada renk kararması gibi potansiyel yan etkiler söz konusu olabilir, ayrıca lazerle yapılan vajina daraltma 3 -6 ay gibi sürelerde genellikle etkisini kaybeder ve vajina tekrar genişleyebilir. Buna karşılık cerrahi ameliyatla yapılan vajina daraltma ameliyatı lazere göre 10 dakika kadar daha uzun süren bir ameliyattır, buna karşılık, his kaybı ve renk kararması gibi yan etkilere rastlanmaz, ayrıca ameliyatın etkisi kalıcıdır, belli bir zaman sonra geri gevşeme yaşanmaz.

Vajinal lazer : Lazerle vajina daraltma işleminin kısaltılmış adıdır. Yanık izleri , sinir uçlarındaki yanıklara bağlı his kaybı ve renk kararmasına yola açma ihtimalleri vardır. Cerrahi ameliyat tavsiye edilir. 

*** Vajina Daraltma Fiyat Listesini WhatsApp'tan isteyin ***  ( kişiler listesine kaydetmeniz gerekmez - gizli kalır )


Cerrahi vajina daraltma ameliyatı sonrası bakım

Vajina daraltma ameliyatından sonra jinekoloğunuz size ilk birkaç gün kullanmak üzere antibiotik hap ve ilk ay ameliyat bölgesine püskürtmek üzere anetiseptik solusyon verir. Bunların dışında iyileşme dönemi olan ilk 1 ay içinde dikkat edilmesi gerekenler :

  1. İlk 1 ay cinsel ilişkiye girilmez,
  2. iyileşme döneminde deniz veya havuz aktiviteleri tavsiye edilmez,
  3. İlk ay 15 kg ve üzeri ağırlıkları uzun süre kaldırmanız sakıncalı olabilir.

Vajina daraltma ameliyat fiyatları

Jinekologlar vajina daraltma ameliyatı fiyatları için belli bir rakamda anlaşmış değildir, her doktor kendi belirlediği bir fiyat politikasına göre haraket edebilir. Vajinadaki genişlemenin fazla olması gebellikle vajina daraltma fiyatını etkilemez. İlgili kanunlar sebebi ile vajinoplasti ameliyat ücretleri web sitelerine açık olarak yazılmaz. Ancak telefon, kısa mesaj veya whatsapp gibi kişisel iletişim araçları üzerinden birebir fiyat alabilirsiniz.

Vajina daraltma ameliyatı kadınlar kulübü : Vajina daraltma ameliyatları sosyal ağlar ve ebasko forum yada kadınlar kulübü forumu gibi sosyetelerde çokça konuşulmaktadır. Fikir alışverişi açısından deneyebilirsiniz.

*** Vajina Daraltma Fiyat Listesini WhatsApp'tan isteyin ***  ( kişiler listesine kaydetmeniz gerekmez - gizli kalır )

                                

                                       Vajina Daraltma Yorumları


Perinoplasti ameliyatı :
Genellikle vajina daraltma ( halk arasında rahim daraltma olarak tabir edilebilir ) ameliyatı ile birlikte yapılan vajina ile anüs arasındaki perine bölgesindeki normal doğum yırtıkları ve ele gelen kaba doğum dikiş izlerinin cerrahi olarak alınması ve yok edilmesi işlemine perinoplasti denir. Perinoplasti fiyatları : Genellikle vajina daraltma ile birlikte yapıldığı için ek bir ücret istenmez.

Rahim daraltma ameliyatı : Vajina daraltma ameliyatının halk arasındaki yanlış hedefli söylemidir. Aslında kast edilen vajinanın daraltılmasıdır. Rahim yani uterus daha yukarıda ve yapılan ameliyatın dışında tutulan bir organdır. Rahim daraltma ameliyat fiyatları : Genellikle vajina daraltma ameliyatı ile birlikte olunca ücretsiz olarak uygulanır.


ANA SAYFAYA DÖN 

JİN. OP. DR. TURGAY KARAKAYA ÖZGEÇMİŞ

DİPLOMA VE UZMANLIK BELGESİ

ADRES VE HARİTADA KONUM

MUAYENEHANE FOTOĞRAFLARI 

DOKTORA CANLI SORU SOR MESAJLAŞ

TELEFONLA ARAYIN ( 24 saat )

WHATSAPP'TAN YAZIN ( 24 saat )

VAJİNA DARALTMA AMELİYATI - VAJİNOPLASTİ
GENİTAL DUDAK KÜÇÜLTME AMELİYATI - LABİOPLASTİ
KIZLIK ZARI MUAYENESİ
** KIZLIK ZARI DİKİMİ  **
KALICI KIZLIK ZARI DİKİMİ FLEP YÖNTEMİ
ÇİFT KAT FLEP YÖNTEMİ
GEÇİCİ KIZLIK ZARI DİKİMİ
GEBELİK SONLANDIRMA - KÜRTAJ
GENİTAL SİĞİL TEDAVİSİ - HPV KONDİLOMA
YASAL UYARILAR VE SİTE KURALLARI



Vajina daraltma ( Vajinoplasti ) genel bilgiler


Vajinoplasti, kadın genital bölgesinde yapılan cerrahi bir estetik operasyondur. Genellikle vajinanın iç ve dış yapılarını düzeltmek veya yeniden şekillendirmek amacıyla yapılır. İşte vajinoplasti hakkında genel bir bilgi:

Amaçlar: Vajinoplasti genellikle doğum sonrası gevşeme, doğuştan gelen anatomik bozukluklar, travma veya yaşlanma nedeniyle meydana gelen değişiklikleri düzeltmek için yapılır.

*** Vajina Daraltma Fiyat Listesini WhatsApp'tan isteyin ***  ( kişiler listesine kaydetmeniz gerekmez - gizli kalır )

Vajina Daraltma Yorumlarından Şunu Okuyun birde şu yorumu okuyun tıklayarak, yada binlerce yorum okumak için şuna tıklayın : vajina daraltma yorumları ebasko forum

Operasyon Süreci: Vajinoplasti cerrahi bir müdahaledir. Genital bölgedeki fazla dokular çıkarılır ve kas tonusunu artırmak için cerrahi teknikler uygulanır.

Anestezi: Genellikle lokal anestezi altında yapılır.

İyileşme Süreci: İyileşme süreci kişiden kişiye değişebilir, ancak genellikle birkaç hafta sürebilir. İlk birkaç gün içinde şişlik, morluk ve hafif ağrılar olabilir.

Riskler: Her cerrahi müdahalede olduğu gibi, vajinoplasti de azda olsa belirli riskler taşır. Nadiren enfeksiyon, kanama, duyu kaybı gibi olumsuz yan etkiler yaşanabilir.

Sonuçlar: İyileşme tamamlandığında, genellikle daha sıkı bir vajinal dokuya ve daha iyi bir estetik görünüme sahip olunabilir.


Adaylar: Genellikle vajinoplastiye başvuranlar, vajinal gençleşme veya estetik nedenlerle rahatsızlık duyan kadınlardır.

Maliyet: Bu operasyonun maliyeti coğrafyaya ve sağlık hizmeti sağlayıcısına göre değişir.

Eğer bu konuda daha fazla detay veya spesifik bilgi istiyorsan, konuyu bir sağlık profesyoneliyle konuşman her zaman en iyisi olacaktır.

*** Vajina Daraltma Fiyat Listesini WhatsApp'tan isteyin ***  ( kişiler listesine kaydetmeniz gerekmez - gizli kalır )

Vajina Daraltma Yorumlarından Şunu Okuyun birde şu yorumu okuyun tıklayarak, yada binlerce yorum okumak için şuna tıklayın : vajina daraltma yorumları ebasko forum



Vajinoplasti Türleri:

Vajinal Gençleştirme (Vaginal Rejuvenation): Genellikle doğum sonrası yaşanan gevşeme ve esneklik kaybını düzeltmek amacıyla yapılır. Bu, vajinanın iç yapısını sıkılaştırmayı ve gençleştirmeyi hedefler.

Estetik Vajinoplasti: Bu türde, vajinanın dış görünümünü iyileştirmek amacıyla yapılan cerrahi müdahaleleri içerir. Örneğin, dudakların yeniden şekillendirilmesi veya simetrisinin sağlanması gibi.

Adaylar:

Vajinoplastiye başvuranlar genellikle şu durumları yaşayan kadınlardır:

Doğum Sonrası Değişiklikler: Gebelik ve doğum, vajinal dokularda gevşemeye ve genişlemeye neden olabilir. Bu durumu düzeltmek isteyen kadınlar vajinoplasti düşünebilirler.

Anatomik Bozukluklar: Doğuştan gelen vajinal yapı bozuklukları, bazen estetik veya fonksiyonel sorunlara yol açabilir ve cerrahi müdahale gerektirebilir.

Travma Sonrası Değişiklikler: Cinsel travma veya cerrahi müdahaleler sonrasında vajinal bölgede meydana gelen değişiklikleri düzeltmek isteyenler de vajinoplasti düşünebilirler.

Genel Rahatsızlık: Vajinal estetikle ilgili genel rahatsızlık veya cinsel memnuniyetsizlik duyan kadınlar da bu tür cerrahi müdahaleleri düşünebilirler.


İyileşme ve Sonrası:

İyileşme Süreci: İyileşme süreci bireyden bireye değişiklik gösterir, ancak genellikle hastalar birkaç hafta içinde normale dönerler.

Cinsel Aktivite: Cinsel aktiviteye dönme süreci cerrahi yönteme ve kişisel iyileşme sürecine bağlı olarak değişir fakat genelde 1 aydır. Doktorun önerileri genellikle bu konuda belirleyici olacaktır.

Kalıcı Sonuçlar: Vajinoplasti genellikle kalıcı sonuçlar sağlar, ancak yaşlanma, doğum gibi faktörlerle tekrar gevşeme olabilir.

*** Vajina Daraltma Fiyat Listesini WhatsApp'tan isteyin ***  ( kişiler listesine kaydetmeniz gerekmez - gizli kalır )

Vajina Daraltma Yorumlarından Şunu Okuyun birde şu yorumu okuyun tıklayarak, yada binlerce yorum okumak için şuna tıklayın : vajina daraltma yorumları ebasko forum


Riskler ve Olası Komplikasyonlar:

Enfeksiyon: Her cerrahi müdahalede olduğu gibi, nadiren enfeksiyon riski vardır.

Kanama: Operasyon sırasında veya sonrasında çok az kanama olabilir.

Duyu Kaybı: Lazerle yapılan vajina daraltma vakalarında, genital bölgede duyu kaybı yaşanabilir, cerrahi ameliyatlarda rastlanmaz.

Estetik Sonuçlar: Herkesin beklentileri farklıdır ve cerrahi müdahale sonrası elde edilen estetik sonuçlar kişisel algıya bağlı olarak değişebilir.


Maliyet ve Finansman:

Vajinoplasti maliyeti, coğrafyaya, sağlık hizmeti sağlayıcısına, kullanılan tekniklere ve müdahalenin karmaşıklığına bağlı olarak değişir. Genellikle estetik cerrahi sigortalar tarafından kapsanmaz, bu nedenle maliyet kişinin kendi finansmanı altında olabilir.

Sonuç olarak:

Vajinoplasti, bireyin özel ihtiyaçlarına ve beklentilerine bağlı olarak değerlendirilmesi gereken bir estetik cerrahi müdahaledir. Herkesin vücut algısı ve beklentileri farklıdır, bu nedenle bu tür bir operasyon düşünenlerin uzman bir sağlık profesyoneli ile detaylı bir şekilde konuşmaları önemlidir.


Vajinoplasti: Kadınların Estetik ve Fonksiyonel İyileşme Arayışı

Kadınların vücutları, yaş, doğum, genetik faktörler veya travmalar nedeniyle değişebilir. Bu değişiklikler, birçok kadını estetik ve fonksiyonel açıdan rahatsız edebilir. Bu konuda modern tıp, vajinoplasti gibi cerrahi müdahaleleri sunarak, kadınların bu değişikliklere uyum sağlamasına ve kendilerini daha iyi hissetmelerine yardımcı oluyor.

1. Doğum Sonrası Değişiklikler:

Bir kadının vücudu, gebelik ve doğum sürecinden önemli ölçüde etkilenebilir. Vajinal dokularda ve kaslarda meydana gelen gevşeme, bazı kadınların cinsel yaşamlarını olumsuz etkileyebilir. Vajinoplasti, doğum sonrası bu gevşemeyi düzeltmeyi amaçlayarak, kadınların vücutlarına olan güvenlerini geri kazanmalarına yardımcı olabilir.


2. Genetik Faktörler ve Anatomik Bozukluklar:

Doğuştan gelen anatomik bozukluklar veya genetik faktörler, kadınların vajinal yapılarında belirgin farklılıklara neden olabilir. Bu durumlar, hem estetik hem de fonksiyonel sorunlara yol açabilir. Vajinoplasti, bu tür durumları düzelterek, kadınların vücutlarına uyum sağlamalarına yardımcı olabilir.

3. Cinsel Travma ve Cerrahi Müdahaleler:

Cinsel travma veya önceki cerrahi müdahaleler, vajinal bölgede değişikliklere neden olabilir. Bu değişiklikler, kadınların cinsel yaşamlarını etkileyebilir ve genel yaşam kalitesini düşürebilir. Vajinoplasti, bu tür durumları düzelterek, kadınların fiziksel ve duygusal iyilik hallerini artırabilir.

*** Vajina Daraltma Fiyat Listesini WhatsApp'tan isteyin ***  ( kişiler listesine kaydetmeniz gerekmez - gizli kalır )

Vajina Daraltma Yorumlarından Şunu Okuyun birde şu yorumu okuyun tıklayarak, yada binlerce yorum okumak için şuna tıklayın : vajina daraltma yorumları ebasko forum


4. Genel Estetik ve Rahatsızlık:

Bazı kadınlar, vajinal bölgenin genel estetiğinden memnun değildir ve bu durum yaşam kalitesini olumsuz etkileyebilir. Vajinoplasti, dudakların yeniden şekillendirilmesi, simetri sağlanması gibi estetik düzeltmeler yaparak, kadınların vücutlarından daha memnun olmalarına yardımcı olabilir.

5. Özgüven ve Psikolojik İyileşme:

Vajinoplasti sadece fiziksel değişikliklere odaklanmaz, aynı zamanda kadınların özgüvenlerini artırarak psikolojik iyileşmeye de katkıda bulunabilir. Kadınların kendilerini daha iyi hissetmeleri, genel yaşam kalitelerini yükseltebilir.


Sonuç olarak:

Vajinoplasti, kadınların vücutlarındaki değişikliklere uyum sağlamalarına ve kendilerini daha iyi hissetmelerine yardımcı olan etkili bir cerrahi müdahaledir. Her bireyin ihtiyaçları farklıdır, bu nedenle vajinoplasti düşünen kadınların uzman bir sağlık profesyoneli ile detaylı bir şekilde görüşmeleri önemlidir. Bu tür operasyonlar, kadınların fiziksel ve duygusal iyilik hallerine katkıda bulunarak, yaşam kalitelerini artırabilir.

Cerrahi Vajinoplasti: Kadınların Estetik ve Fonksiyonel İyileşmesine Yol Açan Avantajlar

Kadınların vücutları, yaş, doğum, genetik faktörler veya çeşitli travmalar nedeniyle değişebilir. Bu değişiklikler, birçok kadının hem estetik hem de fonksiyonel olarak rahatsız olmalarına neden olabilir. Cerrahi vajinoplasti ameliyatları, bu sorunlara çözüm sunarak, kadınların vücutlarından daha fazla memnun olmalarına ve yaşam kalitelerini artırmalarına yardımcı olabilir.

1. Estetik Görünümde İyileşme:

Cerrahi vajinoplasti, vajinal bölgenin estetik görünümünü iyileştirmek için etkili bir çözüm sunar. Operasyonlar, dudakların simetrisini sağlama, genel konturu düzeltme veya doğum sonrası gevşemeyi düzeltme gibi estetik düzeltmeleri içerebilir. Bu, kadınların vücutlarına daha fazla özgüvenle bakmalarına ve genel estetik beklentilerini karşılamalarına yardımcı olabilir.

2. Doğum Sonrası Gevşemenin Düzeltilmesi:

Gebelik ve doğum, vajinal dokularda ve kaslarda gevşemeye neden olabilir. Cerrahi vajinoplasti, bu gevşemeyi düzeltmek ve vajinanın iç yapısını sıkılaştırmak için etkili bir yöntem sunar. Bu, kadınların doğum sonrası yaşadıkları değişiklikleri tersine çevirmelerine ve cinsel yaşamlarını iyileştirmelerine yardımcı olabilir.

3. Fonksiyonel Sorunların Giderilmesi:

Vajinal bölgedeki fonksiyonel sorunlar, kadınların cinsel yaşamlarını ve genel yaşam kalitelerini etkileyebilir. Cerrahi vajinoplasti, bu fonksiyonel sorunları gidermeye odaklanarak, kadınların cinsel memnuniyetlerini artırmalarına ve fiziksel rahatlamaya kavuşmalarına yardımcı olabilir.


4. Psikolojik İyileşme ve Özgüven Artışı:

Cerrahi vajinoplasti, sadece fiziksel düzelme sağlamakla kalmaz, aynı zamanda psikolojik iyileşmeye de katkıda bulunur. Operasyon sonrası elde edilen estetik ve fonksiyonel avantajlar, kadınların özgüvenlerini artırarak, kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlayabilir. Bu da genel yaşam kalitesini olumlu yönde etkiler.

5. Uzun Vadeli Sonuçlar:

Cerrahi vajinoplasti genellikle uzun vadeli sonuçlar sağlar. Doğru şekilde yapıldığında, bu operasyonlar kalıcı bir iyileşme sağlayabilir ve kadınların vücutlarından uzun süre memnun olmalarına yardımcı olabilir.

Sonuç olarak:

Cerrahi vajinoplasti, kadınların estetik ve fonksiyonel iyileşmelerine yönelik etkili bir çözüm sunar. Operasyonlar, estetik beklentileri karşılamanın yanı sıra, doğum sonrası gevşemeyi düzeltme ve cinsel fonksiyonları iyileştirme konularında da önemli avantajlar sağlar. Bu tür operasyonları düşünen kadınlar, uzman bir sağlık profesyoneli ile detaylı bir danışma yaparak kişisel ihtiyaçlarını ve beklentilerini değerlendirmelidir.

*** Vajina Daraltma Fiyat Listesini WhatsApp'tan isteyin ***  ( kişiler listesine kaydetmeniz gerekmez - gizli kalır )

Vajina Daraltma Yorumlarından Şunu Okuyun birde şu yorumu okuyun tıklayarak, yada binlerce yorum okumak için şuna tıklayın : vajina daraltma yorumları ebasko forum




Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Yorumlar

  1. Adsız14:46

    Ben vajina daraltma ameliyat olmak istiyorum. Bilgi alabilir miyim. Ben de idrar kaçırma problemi var. Bununla birlikte daraltma ameliyatı da olmak istiyorum. Ama ben Erzurum da yım. Nasıl yapıcaz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adsız15:57

      Canım günübirlik istanbula gelip yaptırabilirsin ben sakaryadan gitmiştin turgay hocaya. İdrar kaçağı çok mu ?

      Sil
    2. Kızlar ben 3 gün önce daraltma ameliyati oldum ve çok güzel oldu tavsiye ediyorum ilişkide sürekli sorun yaşıyorduk şimdi böyle bir sıkıntım kalmadı mutluyum

      Sil
    3. 3 gün önce ameliyat olan birisi 3 gün sonra nasıl oldu da ilişkiye girdin. Şimdi mutlusun. Yanlış bilgi verdin sanırım.

      Sil
    4. Adsız08:25

      Sanırım 3 ay önce demek istediniz

      Sil
  2. Adsız09:00

    Benim vajina daraltma ameliyatı dusunuyorum. 2 doğum yaptım 2side normal. Ve ilişki sırasında hep ıslaklık. Fiyat alabilir miyim. Acil olabilir mi acaba eşimin bilmesini istemiyorumm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adsız15:58

      30 dakika falan sürüyor. Ayaktan atlatıyorsun.

      Sil
  3. Adsız09:08

    Vajinal daraltma icin, Emzirme sorun olurmu acaba, Bide narkozlu mu yapiyosunuz, Bebegim 9 aylik, Ben kucukken bi burun ameliyati yasadim o yuzden korku kaldi bende. Ilk oglumda turgay beye muayene oluyodum oyuzden ona cok guveniyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adsız15:58

      Lokal anestezi ile yapılıyor yani narkozsuz

      Sil
  4. Adsız09:14

    Ben daha once oraya gelip hizmet almistim ve vajinal daraltma yapmistim gecen sene mayis haziran aylarinda. Bu arada aktif cinsel hayatim olmadi fakat 2 ay sonra dugunum var ve Turgay bey normalden bir tik fazla diktim gibi bir sey soylemistim bu ilişkide sorun olur mu ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adsız16:00

      Bence sorun olmaz ilişkiye girdikçe rahatlar

      Sil
  5. Adsız15:55

    Arkadaşlar 40 yaşına gelmiş bir kadın olarak ve 4 çocuk annesi olarak artık cinsel hayatın çok önemli olmadığını düşünmeye başlamıştım çünkü 4 çocuğuna normal doğumla dünyaya getirdiğim için o taraf parçalandı desem yeridir bu durumda eşimle cinsel ilişkiye girmek bile itici gelmeye başlamıştı Beni o halde görmesini bile istemiyordum daha sonra benim durumumda olup da vajina daraltma ameliyatı yaptıran bir arkadaşla tanıştım Kendisi de benim gibi normal doğumlar yapmıştı daha sonra vajina daraltma ameliyatı olarak sağlıklı bir cinsel yaşam piye kavuştuğunu söylemişti onun üzerine Ben de araştırmaya başladım birçok Doktorlar telefonuna görüşmeler yaptın bizim arkadaş Bakırköy Dr Turgay Karakaya da yaptırmıştı Sonuçta ben de bu doktor hakkında birçok kişinin güzel yorumlarını okuyarak Ameliyat olmaya karar verdim ameliyat yaklaşık 45 dakika kadar sürdü sadece o bölgeyi uyuşturarak yapıyor Ağrı veya acı hissetmiyorsunuz Zaten ben o kadar doğum yapmış bir kadın olarak Ağrı'dan açıdan hiç korkmuyorum ama yine de hissetmedim diyebilirim ameliyattan sonra istirahat gerektirmediği için yürüdüm hayatıma devam ettim. 1 ayda iyileşiyor. Kontrolde iyi dedi doktor. İlişkiye girdik çok dardı gerçekten. Şu anda mutlu bir yaşantımız var. Dr. Turgay beye çok dua ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyatı ne kadar

      Sil
    2. Bende yeni yaptırdım 4çocuk annesi yim32 yaşındayım 10gün oldu yaptıralı ağrım var dikişlerde kaç güne geçer acaba 5aylık bebeğim de var ameliyattan bi hafta sonra kntörole gittim çok iyi dedi doktorum ama yinede ne zaman iyleşecegimi merak ediyorum

      Sil
  6. Yanıtlar
    1. vajina daraltma ücret bilgisi yazılamıyor buraya ama sayfanın üzerindeki telefonları arayabilir veya whatsapptan yazabilirsiniz, detaylı ücret bilgisi verilecektir

      Sil
    2. merhaba bir buçuk ay önce doğum yıktıklarını diktirdim ama bir haftadır enfeksiyon kaptığı için ilaç kullanıyorum bana önereceğiniz bişey söyler misiniz bu durumdan çok sıkıldım ( ben ameliyatımı memlekette oldum ) sizden bitkisel ne yapabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler

      Sil
  7. Vajina daraltma amaliyatundan sonra sati akintilarin olmasi normel mi ben bunu yasiyorum ve sari renk ve kokulu olmasi akuntim cok sivi bir sekilde lutfen aydinletiraaniz sevinirim

    YanıtlaSil
  8. Dogumdan hemen sonra yapılabiliyor mu vajina estetigi

    YanıtlaSil
  9. Vajinamda bir et parçası var üzüm büyüklüğünde ameliyat olmak istiyorum. Yakında düğünüm var bakireligim bozulmaz değil mi ameliyat sırasında

    YanıtlaSil
  10. Bən oldu həmən sonra diyil bir hafta oldu normal hayatıma dönəmiyorum ağrı kesici kulanıyorum oturamıyorum bəlkide bən labyo plastikada yaptırdım o yüzdən

    YanıtlaSil
  11. Merhabalar benim adet düzensizliğin va ama ona ilaç verdile kunandım şubatın 10 da adet oldum mardın 10 da olmam gerekiyordu dah olmadım ban bir cevap verirmisiniz kısım ve belim karnım arıyor hamile olma ihdimalim varmı sizce evliyim bu arada bir kız annesiyim

    YanıtlaSil
  12. 25 gun once yaptirsim spinal anztezi ile ama 2 hafta aneztesi ile cok sorun yasadim ise gidemedim rapor verdi dr amaliyat guzel gecti 40 yasindayim dusunenlere tavsiye ederim ama genel anaztezi isteyin daha cabuk iyilesip ayaga kalkiyorsunuz sigorta karsiliyot uxretini devlet hastaneleride yapiyor illaki ozele yaptirmaya gerek yok durumu olmayip sigortasli olanlar icin soyluyorum fiyatin yarisini oduyor sigorta diger yarisini siz oduyorsunuz benim ozel sigortam vardi ordan karsilandi ama bir kadin olarak diger estetikleri bilemem ama bunu kesinlikle yaptirmalisiniz biz henuz iliski kismina gecmedik daha zamani var bende bundan korkuyorum agri olurmu diye

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl devlet hastanesi yapıyor ben kaç defa kadın doğuma sordum biz yapmıyoruz dediler siz hangi ilde oldunuz acaba

      Sil
    2. Adsız16:15

      Bende devlet Hastanesi'nde oldum dürt gün oldu ama nedense ayağa kaltigim an sanki rahimin çıkacak hissi var

      Sil
  13. Adsız08:23

    Benim vajina daraltma ameliyat yaptıralı 7 ay oldu Turgay hocayı tavsiye ediyorum 43 yaşındayım eşimle haftada bir iki defa cinsel ilişkiye giriyoruz 2 doğumlu yapmış olmama rağmen hiç doğum yapmamış gibisin diyor bu da beni mutlu ediyor şimdi de labioplasti ameliyatı düşünüyorum yaptıranlar varsa yorum yazabilir mi çalışma hayatı mı etkiler mi acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar memnun musunuz son durum nedir

      Sil
    2. Adsız08:41

      bende yaptirmayi düsünüyoru m ama korkuyorum iyi karar vermek lazim iyi secim yapma k lazim sizinle konusa bilirmiyiz bu konuda

      Sil
  14. Adsız23:26

    Ücret ne kadar

    YanıtlaSil
  15. Adsız01:40

    3 ocak da turgay hoca'da vajınoplastı ıslemı yaptırdım ıslem 20 dk kadar surdu bolgesel uyusturdu sonrasında kalkıp yuruyebıldım ılk gece agrım cok oldu bugun 2.gunum daha ıyıyım umarım ıstedıgım sonucu alırım

    YanıtlaSil
  16. Adsız11:23

    Acaba vajina daraltma fiyatları ile ilgili bilgi alabilirmiyim

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

merhaba, tıbbi etik kurallar gereği doktorunuz yorumlara cevap yazmıyor, fakat merak ettiklerinizi veya tecrübelerinizi bu sayfaya yorum olarak yazabilirsiniz, başka ziyaretçiler tecrübeleri çerçevesinde size cevap yazabilir, veya sizin bir başınızdan benzer bir olay geçti ise paylaşım yapabilirsiniz, lütfen paylaşımlarınızda anonim seçeneği işaretleyiniz. Doktorla direkt birebir iletişim için 0212 227 5519 veya 0532 221 3007 WhatsApp kullanabilirsiniz.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kızlık Zarı Dikimi - Himenoplasti

Labioplasti ( Genital Dudak Küçültme ) ameliyatı

Kadınlarda adet gecikmesi

Genital Estetik Ameliyatlar Öncesi ve Sonrası

Vajinadan gaz çıkması ne anlama gelir ?

Adet düzensizliği olan bayanlarda hamilelik belirtileri

Kızlık Zarı Dikimi Fiyatı Dr. Turgay Karakaya

Kızlık zarı

Labioplasti ameliyatlarında hassas noktalar

Konular

Daha fazla göster

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kızlık Zarı Dikimi - Himenoplasti

Labioplasti ( Genital Dudak Küçültme ) ameliyatı

Kadınlarda adet gecikmesi

Genital Estetik Ameliyatlar Öncesi ve Sonrası

Vajinadan gaz çıkması ne anlama gelir ?

Adet düzensizliği olan bayanlarda hamilelik belirtileri

Kızlık Zarı Dikimi Fiyatı Dr. Turgay Karakaya

Kızlık zarı

Labioplasti ameliyatlarında hassas noktalar

Önemli Yasal Uyarı

Kişisel verilerin işlenmesine ilişkin aydınlatma metni

Kişisel Veri Sahibi Tarafından Veri Sorumlusuna Yapılacak Başvurular için jin.op.dr.turgay.karakaya@gmail.com a email atınız.

1- Jinekolog Op. Dr. Turgay Karakaya özel hekimlik bilgilendirme web site adresi https://www.drturgaykarakaya.com 'dur. Bu adresin dışındaki farklı web adresleri hekimin bilgisi ve sorumluluğu dışındadır. Hizmet verdiği adres Zuhuratbaba mahallesi, İncirli Caddesi No 9 Kat 2 Bakırköy İstanbul'dur. Bu resmi web sitesi adresi veya başka fiziki adreslerde şube veya hizmet noktası bulunmamaktadır. Hekimlik tabela ad ve adresinin kullanıldığı farklı web sitelerindeki bilgilere itibar etmeyiniz. İnternetteki birçok bilginin kopyalanıp yeniden yayınlanması çok kolay olduğu için sadece resmi alan adındaki içerikleri dikkate almanız önemle rica olunur.

2- Bu blogda yer alan içerikler, 18 yaş ve üstü ziyaretçileri bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır, hekim muayenesi olmaksızın hiç bir şekilde hastalıkların tanı veya tedavisinde kullanılamazlar. Sağlık Bakanlığı 15 şubat 2008 tarih ve 26788 numaralı yönetmeliği 29. maddesi çerçevesi içinde hizmet alanımız sunduğumuz hizmetlerle ilgili konularda bilgilendirme amaçlı tanıtım ve ilan kapsamındadır.

3- Sağlık Bakanlığı hasta hakları yönetmeliğine göre bizimle iletişiminiz tamamen gizli tutulacaktır. ( Resmi Gazete Tarihi: 01.08.1998 Resmi Gazete Sayısı: 23420 )

4- Bu blogda anlatılan tedavi ve hastalıklar tamamen bilgilendirme , fikir edindirme amaçlıdır. Makalelerde bilimsel anlatımlar halkın anlayacağı şekle çevrilip sohbet havasında yazılmış olup , yapılan anonim yorumlar ve cevaplar başkaları için geçerli olsa bile sizin için uygun olmayabilir. 5651 sayı ve 23 mayıs 2007 tarihli kanuna göre ziyaretçi yorumlarının içerik sorumluluğu yazan kişilere aittir. Kanunlara aykırı yorumları lütfen bize bildiriniz. Anlatılan cerrahi uygulamalar sadece yazan hekime özel değil , ülkemizde birçok doktor tarafınca uygulanabilen tedavi metodlarıdır.